ni blog izza yg punye...ade sesape x puas ati? sape xpuas ati..sila create blog anda sendiri...
RSS

Saturday, May 19, 2012

Yummyy...

Buat 2 version tiramisu...

1 original..1 lg strawberry

Dua2pun best..hahaha..puji diri sendiri..

Sape nk order??hehe..


Selingan..

Aritu masa checkup 32weeks..

Nurse nk check heartbeat baby...

Slalunya senang je nk detect..

Tp aritu cam susah sgt..

Aku dh cuak..

Takut jd pape..

Tapi baby gerak ok je..

Nurse tu ckp patutla susah nk dgr heartbeat..

Die main kejar2 dlm perut mak die..

Nakal..

Hahaha..


Published with Blogger-droid v2.0.4

Friday, May 11, 2012

hoyeah..
jap lagi nk balik ke pangkuan suami..
ahahah..

harini genap 32 weeks..
kalau kira bulan, dh masuk 8 mnths..
kejap gile..
tinggal sebulan lebih saje lg..
mak haii..
aku rasa mcm x ready mentally & physically
tp nk buat macam mana..
prinsip aku senang..
mmg la kalo bayangkan nk bersalin tu kita jadi takut..
tp 1 je aku pikir..
xkan ko nk peram anak ko dalam perut lama2..
nak taknak mmg nk kena kuarkan la kan..

since dah 32 weeks..
so dh kena buat check up 2 weeks sekali..
sebulan sekali pun aku malas...
ni kan pulak nk pegi 2 mggu sekali..
bukan apa..
malas nk cari parking ngan mls nk tnggu giliran..
kalo ade org hantar, ok la kan..
bab tunggu giliran tu bleh jd stress tau..
pnah dlu blood pressure naik sbb stress menunggu..
xpasal2..


smlm checkup..
so far semua ok..
cuma gula tinggi sket..
so aku kena repeat balik test 2 mnggu lagi..
xsuka sbb kena minum air glucose die yg xbest tu
cuba la bg glucose yg berperisa oren ke...anggur ke..
baru la bersemangat nk minum..
kahkahkah..

aku dah scan jantina..
dah tau dah baby apa..
tp tnggu la..
nk reveal mcm xsesuai..
hahahha..
buat scan 4D aritu..
puas hati sbb nmpk semua..
cuma tgn die tutup muka sket..
ceeehh..
doc tu siap bg snapshot ngan video lg..
nk kena share ke kat sini??

xpayah la kot..
hahah..
eh..ok la..
ade kelas...
bye



;;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LilySlim Fitness goals tickers

LilySlim Fitness goals tickers

tik tok

Daisypath Wedding tickers