ni blog izza yg punye...ade sesape x puas ati? sape xpuas ati..sila create blog anda sendiri...
RSS

Friday, November 30, 2012

lama x update
kalau ada pc kan best
senang sket sbb aku ni jenis pemalas nk bukak beg amik laptop..
hahaha

ni tgh cuti skolah.
bleh la curi2 masa nk update kan..
skrg ni masa utk diri sendiri pun x cukup..
so masa utk layan blog mg xde la kan..
tu yg kena curi2 tu..hahaha
skrg ni masa aku raef yg curi..wakaka..
layan die 24 jam..

aku agak la kan..
raef ni jenis penakut sket la..
sbb kalo tinggalkan die sorg2 kat hall, kompem die nangis..
tp kalo die nmpk aku sipi sipi tu..elok plak die diam main sendiri..
hadoila..
xkan nk angkut die g dok dapur kot..
kalau kat taiping lagila..
dh la umah taiping besar sket..
mmg nk berjalan dr bilik aku ke hall rasa lama je..hahaha
lagi la raef melalak lalak..


  
raef dh dekat 5 bulan..kejap je rasanye..
dh bleh meniarap guling2 satu hall tu die bantai..
pastu nangis sbb penat..sape suruh kan..
agak2 la kalo nk tunjuk skill pun..mama lg terror meniarap.siap merangkak berjalan lg..wahahahah
isshh..
mmg xsabar nk tunggu die berjalan..
nk main kejar2..kahkahkah..
 

 owhh..
start tahun depan skolah aku akan jd smart school..
dengar2 byk benda kena pakai teknologi..
abislaaaa..
cikgu komputer ade 2 ketul je..
mmg dh dpt rasa busy la thn depan..
harap2 bleh la handle semua tu..
plus aku pun dh start ajar modern math..
thn depan ingt nk amik add math..
huhu..saje mencabar diri..
tp yg tu x sure lg sbb x bincang pun ngn ketua jabatan aku lg..
tunggu bukak skolah nnt sbb form 4 masuk bln feb..
sempat lg kot..hahah

esok balik kampung..
adik satu susuan aku nk kawen..
mnggu depan adik aku bertunang plak..
nasib baik adik aku lelaki..
so die tunang ngan org kt area puncak alam je..
so dekat la ngan umah meru ni ha..
maka berkampunglah family aku kt sini mnggu depan..
bestnye..x sabar...
bleh buat mkn2..
makan je!!!!haissshh

ok la..
raef dh bangun nk susu..
maka sebagai seorg mama yg sgt baik hati..
aku kena stop blogging..
hahaha
bye




;;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LilySlim Fitness goals tickers

LilySlim Fitness goals tickers

tik tok

Daisypath Wedding tickers