ni blog izza yg punye...ade sesape x puas ati? sape xpuas ati..sila create blog anda sendiri...
RSS

Monday, April 2, 2012

Alhamdulillah..dh nk complete brg2 utk baby..tinggal 2,3 benda je xbeli lg...xsempat nk abiskan aritu...sibuk sgt2..terkejar2 mencari...dhla susah nk cuti..mlm2 pun kena skolah gak..redha je la..so far aku x brape puas hati shopping brg baby kt kl..napetah aritu byk benda yg dicari xde...butik anakku yg slalu ktorg pegi masa cari brg utk anak sedara cikmal kt the curve tu pun menghampakan..baju newborn pun punyala payah nk cari...sejak dorg pindah outlet, semua barang xbest..nk cari tilam pun jenuh pusing dr OU ke bangsar patah balik the curve..last2 jumpa kt ikano..tu pun bkn yg mcm kami nak..tp dh tu je yg ade, ambik je la..xde masa nk survey2 lg dh...asal jumpa, angkat terus..

baju plak last2 cari kt sg besar...jantina xtau lg tu yg payah nk beli baju..skrg ni nk jumpa baju kaler putih mmg payah ke ha? Aku mmg suka kalau baby baru lahir pakai baju putih je...rasa cam suci je...tp dh payah nk jumpa...angkut je kaler apa2 kecuali pink la kan..kang kalo baby yg keluar tu baby girl xpe..kaler biru pun die leh pakai..tp tup2 kang keluar baby boy camne?? Xsampai hati plak nk bg pakai baju kaler pink..so pink kaler kena avoid la..hahaha..

cikmal siap beli stroller ngan car seat lg...mcm awal sgt je kan..skali tu baby ni nnt xnk dok dlm tu baru die tau....hahaha..tp mntk2 la die ok je sbb kang payah plak aku nk bwk g beli brg kalo die xmau dok dlm stroller / car seat....

skrg dh nk masuk 7 bulan..tnggl 2 bln lebih je lg...nk naik tangga pun dh tercungap2...dh x duduk kt staff room dh aku...dok kt makmal je..senang...xpayah naik turun puluh2 kali..nk drive pun dh start sakit pinggang..tp nk wat cmne..kalo x drive kang, sape plak nk beli mkn minum aku..so kena berusaha la gak bwk keta tu kan..

Okla..cikmal call..nk dating jap...ahahah


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 Comments:

  1. cuna said...
    waaa weee dah xlama tu. best2. x saba nyeee :P kalo smpt ko sggh la manjaku. biasanya ada baju newborn. segala tok nenek brg baby pn sng nk cari kt situ. nk tgk gmba ko memboyot. gi dmnsara apsal tak roger2. blh kitorg nyibuk skali...hehe...
    ..izza.. said...
    xleh nk roger la cuna..xsempat..cari brg tu pun rushing gile..dgn cikmal meeting nye lg..kelam kabut..next time la jumpe

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LilySlim Fitness goals tickers

LilySlim Fitness goals tickers

tik tok

Daisypath Wedding tickers