ni blog izza yg punye...ade sesape x puas ati? sape xpuas ati..sila create blog anda sendiri...
RSS

Wednesday, December 15, 2010

ini jawapannye..
kerana sebijik kek yang diidamkan oleh isteri beliau..
sanggup mencari merata smpai ke putrajaya nuun semata2 mahu merealisasikan impian sang isteri yg mahu menikmati ice-cream cake baskin robin...
owwhh..
isteri mana yg x terharu??
isteri mane??
owhh...
terima kasih suami..
terima kasih!
ehhh..
kenapa kt klcc xde baskin robin?pelik betul!

menikmati ice-cream cake secara berdua-duaan di cafe British Malaysian Institute amat menseronokkan..



8 Comments:

  1. dee said...
    dlu ade BR kt klcc tp skang dah takde.
    nor shuhada said...
    hmm...ada perkataan mengidam di situ...apakah...? papepun cikmal cool la kalau sampai camtu sekali. ko memamg patut terharu! haha
    ..izza.. said...
    adoii..
    asal guna pekataan mengidam je..korg nk speku..
    nnt la aku betulkan ayat tu blk
    FareeZan said...
    <3 nmpaknya zaman kawen lg indah dr zaman becinta.kene cpt ni.haaha
    ..izza.. said...
    cepat2 sket kawen...ni aku dh bg ko motivasi utk kawen awal
    xeRoxiaTTe said...
    tu baru ngidam maen2 klu ngidam yg betul2 ade isi...masuk utan..panjat gunung pun sanggup tu.
    ..izza.. said...
    masuk utan? panjat gunung??
    owhh takde la dasyat smpai camtu kot..hehe
    .MISS_SHASHA. said...
    hey. u wore strawbearu tshirt!!! =))

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LilySlim Fitness goals tickers

LilySlim Fitness goals tickers

tik tok

Daisypath Wedding tickers