ni blog izza yg punye...ade sesape x puas ati? sape xpuas ati..sila create blog anda sendiri...
RSS

Thursday, August 13, 2009

ohh...
sedikit basi la entry aku nih..
tp xpe ah..
ade gak bahan nk kasi korg tengok ye dak??..
sabtu lps aku turun s.alam wat kali ke2 utk bulan ini..
so budget aku utk gaji bln 7 dh terover sket..
haha..
ni sume aku lakukan demi kwn aku...cunna..
ewah..feeling bagus je aku kan...konon xnk menghampakan kwn la kan..
baik budi btul lah aku ni...perasan!!


ok2...
selalu melalut..
sabtu lps actually adalah hari cunna bertunang..
x sangka ko....dah bertunang kwn aku nih..
org ckp..kalo dh ready bertunang...maknanya...ready la nk kawen...
ko dh ready ke cunna??
tp ko mmg gedik gatal2 sket nk kawen kan...hahahah..
joking saje....jgn mrh ek..
org kata org yg bertunang ni x elok marah2..nnti ilang seri...haha...mana aku dpt info ni pun aku xtau...
ceaaaa..
ckp ngan aku nk wat majlis simple2 je..
chaiitt..
simple ape cmtu...
siap ade pelamin bagai...mak andam la....
kalo aku...pakai kain batik ngan tshirt je sudah..haa....tu baru simple..heheh..
nk ke aku pakai cenggitu???kehkehkeh....

aksi2 menyarung cincin..
nebes aku tgk ko cunna..
tangan gigil2....
nasib kepala x goyang skali..hahahha..
eh...tp kalo aku kt tmpt die pun aku gigil gak tu..
gile ko...sume mata tumpu kt die je...
kompem la gigil...
dan akhirnye..
myo dah cop cunna...
xde sape leh kaco ye...
so apakah perasaan korg sejak bertunang nih??
nyibuk je aku nk tau persaan dorg kan...haha


muka2 yg hadir memberi sokongan moral kpd cunna..
apsal lak nk kene bg sokongan moral kan...hahaha

kwn2 sume happy diatas peristiwa sejarah ko cunna...
berbaloi la aku dtg..
sirap bandung kt umah ko aritu sedap oii..
tp kalo ade ais byk sket..mesti lg mantap...hehe...
aku x brani nk melantak byk..
masa on d way g umah ko tu..perut aku dah wat hal...
bahaya kalo mkn byk2.....huhu...
air je aku lahap byk...sbb sedap.....

oh...
masa ni tgh tggu mak myo sarung cincin kt cunna...
kami ngendap kat tangga..
igt nk turun bawah...tp malu gile ahh...
sume org tua..
kami anak dara sunti lg..
ngehngehngeh..

selesai sudah...
so skang ni..
myo n cunna are officially engaged...
eh..btul ke ayat tu ek??
lantak lah..hahah

2 Comments:

  1. cuna said...
    ko bile nak tunang?tak saba aku nak tengok ko bertunang pakai tshirt ngn kain batik. mesti gempak abis :D wei, gigil ke tgn aku?aku baru nk kagum ngn diri sendiri sbb buat julung2 kali nye aku tak gigil. Maybe tu ilusi ko je kot. wahaha. Perasaan aku sekarang adalah still cam xcaye lg ;P tenkiu sgt2 ye sbb sudi ssh2 dtg g kenduri aku. sungguh terharu. huhuhu
    izza said...
    u r welcome....nnt turn aku..ko kne dtg tau..saksikanlah aku bertshirt n berkain batik...

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LilySlim Fitness goals tickers

LilySlim Fitness goals tickers

tik tok

Daisypath Wedding tickers