ni blog izza yg punye...ade sesape x puas ati? sape xpuas ati..sila create blog anda sendiri...
RSS

Tuesday, November 24, 2009

orait..
dah siap template aku...
ingt nk add up something kt banner...
sbb ade org komen gmbr tembam sgt..
kartun xkene...
xpe..tu later leh kasi adjust...

oowwhh..
lately xde idea nk merepek kt sini..
letih jaga SPM..
oh....hasanah..aku jaga SPM kat SERATAS...
xleh nk claim mileage byk sgt...
sekangkang kera je mrsm ke seratas tuh...
so makanye terbantutlah rancangan aku mau lepaKing bersama rakan2 artis...

sok mau pulang berharirayahaji bersama suami keluarga terchinta...
xsabar mau mkn rendang dendeng buatan mak aku yg sungguh enak lg menyelerakan itu..
ohh...lupe plak..
aritu mak dpt microwave..
so igtkan nk menggunakan sepuas2 nye la..
cam nk wat cake,roti,tart,pizza...
sape leh kasi resepi bread puding yg terpaling sedap sekali????
meh sini share ngan aku..
bkn aku xtau buat..
tp resepi aku dah klise sgt...
igtkn nk try yg superb sket...
so...anybody??..


alamak..
lupe plak nk wish kat cousin aku...
selamat memberanakkan baby boy..
hehehe...
dah ade anak die..
aku yg lg tua dr die ni x kawen2 pun lg..
nnti la aku pikirkan bile nk kawen ek...
kahkahkah...echah..raya kang aku g umah ko ek...
nk kasi hadiah ape nih??
pampers bley???


chehh..
td cam xde idea sgt nk tulis..
skali dpt menaip...
tgn xleh brenti although isi tah hape hape..
sbb tu aku leh termuntah masa jwb exam BM masa SPM dlu...
terlalu obses menulis....hehehe...


i need ur comment psl templat aku nih...
ok x???
cikmal suke....kamu??suke??ke xde perasaan??
aiyyaaaa


4 Comments:

  1. dee said...
    terharunyer ade gmba aku kt template ko.... tp takde gmba lg chumel ke?? hihi.
    is-nanie said...
    owh.. aku antara 3 org x-507 yg takde muke aku dlm template tuh..
    huh.. aku xsuke la template nih..
    ..
    ..
    ..
    ..
    hahahahahaha...
    gambar aku kat blog sendiri pon tutup dgn kipas.. hehe.. low profile~ ^^
    izza said...
    dee >> penat aku cari gmbr ko yg chumel sket...tp masalahnye xde 1 pun yg chumel..hahahahaha

    is >> bkn xnk letak gmbr ko...aku x jumpe dlm simpanan aku....
    tima said...
    he he he..

    terharu lah!

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LilySlim Fitness goals tickers

LilySlim Fitness goals tickers

tik tok

Daisypath Wedding tickers