ni blog izza yg punye...ade sesape x puas ati? sape xpuas ati..sila create blog anda sendiri...
RSS

Tuesday, January 19, 2010

kadang2 hiburan tu penting utk diri sendiri kan...
alasan!...ko tgk tv hari2 tu bukan hiburan ke izza??
hehehe..
ok..fine...
aku byk sgt berhibur....
ehh...tp tak rasanye..
balance la..
time keje..aku keje..
xplak aku tgk tv..kah kah kah...

ehh...jap..lari topik sket..
dlu masa zaman aku skolah..
kt tv ade rancangan pendidikan kan..kalo korg skolah sezaman ngan aku laa
tv1 ngan tv2..
masa tu mcm wajib tgk je...
skang xde lg ek...hmmm

ok..ok..
balik cite hiburan td..
aritu g tgk cite adnan sempit..
lantak la org nk kata 'cite melayu pun ko nk tgk??...xde class'...
ehhh...sukati lah..
duit aku sendiri...selera aku..
lainla kalo org bayar...
kne la ikut citarasa org yg bayar tu kan...
better aku tgk cite melayu drpd tgk cite omputih tp dlm panggung menguap lapanploh kali dan kengkadang telelap....nasib x berdengkur saje....


cite ini not bad..
kalo aku kata not bad tu maknanye ianya seronok utk ditonton la..
mesti gmah merindui aku di kala cerita sebegini keluar panggung..
kan gmah..
apsal??
sbb aku je layan die nk tgk cerita mcm nih..
tp skang dh dok jauh..
ko kene la cari partner baru nk tgk wayang ye...

dlm cite ni aku suke watak sam ngan angah je..
yg lenlain tu..
biasa2 saje...
sam sgt sempoi...
rasa macam menginginkan boipren seperti itu..
kah kah kah..
tidak...tidak..
tidak boleh mencurang!!



4 Comments:

  1. Potlandlord said...
    bengong la ko za!haha.
    .::haS::. said...
    aku dah gi tgk ngan gmah lah sabtu lepas...
    ..izza.. said...
    pot >> apsal ko ckp aku bengong??

    has >> ko plak jd peneman die ek...bagus2...kang die bersedih plak..
    FareeZan said...
    aku dh tgk jugak. suke jugak haha. mmg bestla.

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LilySlim Fitness goals tickers

LilySlim Fitness goals tickers

tik tok

Daisypath Wedding tickers