ni blog izza yg punye...ade sesape x puas ati? sape xpuas ati..sila create blog anda sendiri...
RSS

Thursday, March 11, 2010

aku rasa blog ni dh makin slow..
income nuffnang pun xnaik2 ngan pantas..
slow gile ah..
camne nk generate side income nih..
aiyaa..
terpaksa la cite merepek sket..
event mggu lps nih..
baru hegeh2 nk cerita..
bz as usual..kang korg muntah plak kalo aku bgtau aku bz..
cekgu..ape sgtla nk bz kan..
hmm..

maktab aku laki pompuan masuk final..
bangga lg skali...kahkahkah....
laki main kt pokok asam..pompuan kt aulong..
aku tgk yg laki sbb tu yg plg dekat ngan maktab...
lg pun ptg tu kene rushing teman kwn aku amik kete die yg diservice then g tempah nametag student kt simpang tiga..
penat!!..

final yg laki lawan ngan sek. teknik taiping...
skolah cikmal tuh..

teka sape menang??

cepat la teka oii..
hahahah

sek teknik menang...
jeles tau..sbb first set kami score dlu..
tp disebabkan kami x ramai penyokong...so maybe student rasa down..haha..alasan!!
cikmal mesti bangga sbb skolah die menang kan..
wlupun die xpnah main bola tmpr..hahaha
tp yg pompuan kami johan tau...hikhikhik..
ok..abiss..haha


3 Comments:

  1. pak long said...
    salam...
    jadi pom-pom girl ker..??
    henry said...
    hahaha...kembang2..X-school abg zul ngan kak an lagi power...go..go..teknik ku sayang..hahahah
    ..izza.. said...
    paklong >> begitulah nmpknye....hehe

    henry a.k.a org yg dah kurus sbb jaga anak yg sgt nakal tp comel >> jgn nk kembang lebih2...kami mrsm kasi peluang je tu...kami dh biasa menang..hehe

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LilySlim Fitness goals tickers

LilySlim Fitness goals tickers

tik tok

Daisypath Wedding tickers