ni blog izza yg punye...ade sesape x puas ati? sape xpuas ati..sila create blog anda sendiri...
RSS

Sunday, February 20, 2011

form 4 dah register 2 minggu lepas..
lepas itu dia orang ada orientation week seminggu..
lepas itu dia orang ada activity week seminggu juga..
lepas itu..
dah..dah..
xde masa mahu bergembira lagi macam minggu aktiviti tempohari..
form 4 kene start kelas esok pagi2..
malam semalam dia orang berjimba sampai 12.30 pagi tak pasal pasal cikgu terlibat sekali kerana menjadi juri...ehh..macam pantun pulak..
malam semalam ada talent night..
macam la ber'talent' sangat kau orang tu..
rehearsal bukan main hebat..
tapi bila live..harammm..malu malu tak kena tempat..
tak bolehla bagi markah tinggi tinggi..
kau orang miming je lebih..
nyanyi la sendiri..baru rasa seronok sedikit cikgu nak jadi juri...
sian kau orang..kene kutuk dengan cikgu yang macam hebat tahu semua benda ni padahal kalau suruh masuk talent night sumpah tak tahu nak tunjuk bakat apa...setakat nak tunjuk cara cara buat cupcake bolehla...itu dikira talent juga kan..
sudah cikgu..
esok mahu memulakan sesi pengajaran..
pegi tido sekarang!
jadual saya nampak simple kan..
memang la..
sebab saya bukan ajar core subjek..
tapi kerja sampingan saya sangat2 banyak tahu tak..
kadang kadang rasa macam mahu jadi kerani saje...

lelaki kesayangan sudah tido pula..
sampai hati tido tanpa menghubungi isteri..
hai suami..
taknak kawan lah!


0 Comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LilySlim Fitness goals tickers

LilySlim Fitness goals tickers

tik tok

Daisypath Wedding tickers