ni blog izza yg punye...ade sesape x puas ati? sape xpuas ati..sila create blog anda sendiri...
RSS

Monday, August 30, 2010

mari mulakan entry dengan gambar


teka..
teka...
apetu??
hahaha..
rimas kan..
masuk blog ini asyik suruh menteka saja..
baiklah..
saya rasa tidak perlu bermain teka teki lagi..
tapi kalau teka pun apa salahnya..
silakan..mentajamkan minda bukankah bagus?

itu adalah bola-bola api pomander..
penah dengar?
jika tidak penah mengetahuinya..
sila google..
internet kan ada..
buat apa membayar broadband tp kemudahan itu tidak digunakan sepenuhnya...
hahaha

untuk majlis perkahwinan saya nanti..(errkkk..mcm semacam saja rasanye bila sebut 'majlis perkahwinan')
saya telah membuat keputusan muktamad!!
kali ini saya nekad..
benar-benar nekad..
mahu buat sendiri pomander ball ni..
geram tengok ia tergantung comel2 di majlis perkahwinan sedara mara haritu..
sangat cemburu..
nak beli saya rasa rugi..
baik buat sendiri..
kos beberapa ringgit sahaja..

setakat ini saya sudah siapkan 9 ketul..
tidak tahu berapa ketul sepatutnya saya sediakan..
owhh..
tidak sangka rupanya saya berbakat dalam hal ehwal kraftangan ini..
sangat mengkagumi diri sendiri..
saya buat 2 kombinasi warna..
itu saya tidak boleh tunjuk..
nanti anda semua bosan la..
sudah boleh imagine mcm mana majlis saya..
nnti tidak mahu datang pula..
tidak bolehlah macam itu..
jadi..saya rasa saya patut sorok sikit2..
sikit je..
banyak yang korg dah tahu..tahu!

baiklah..
setakat ini dahulu..
besok sekolah..
lusa cuti..
rasa malas saja mahu mensekolahkan diri..
tp itu kan tanggungjawab..
redha..

owhh..
kad kahwin murah telah siap..
nanti bila tinggal beberapa minggu saja lg, saya akan publish..
tidak seronoklah publish awal2..
nanti anda lupa..

selepas ini..
epidod 4 akan menyusul..
mungkin cerita pasal outfit..
mungkin la..
saya tidak janji..
heheh



5 Comments:

  1. aimighazali said...
    sila tunjuk cara-cara pembikinan bola api tu..hehehe(special request ni sempena hari raya--hahaha..mcm xde kne mengena je ngn raya ;p)
    ..izza.. said...
    aimi >> kene tunjuk cara ke??
    alamak..malas la nk snap step by step..heheh..nnti kalau rajin..ada la entry tu...hehehehe..so org aussie blk x raya ni??
    dee said...
    majlis ko 10 oktober kan? aku nk mnta cuti siap2. dah keje shift balik.
    aimighazali said...
    alaaa harus la..nk blaja jugak..chettt ayat poyo..raya x balik..huhu..kenduri 101010 eh?x lama dah tu..
    ..izza.. said...
    siannye die..raya di perantauan..tp xpe..time ni la nk merasa camne raya kt luar sana tuh..
    insyaallah nnt aku try wat entry khas utk ko ek psl bola2 api tuh..nway..bg alamat bleh?nk pos kad..walaupun ko xdpt blk...tp nk pos jugak kad kat ko..

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LilySlim Fitness goals tickers

LilySlim Fitness goals tickers

tik tok

Daisypath Wedding tickers